Har du brug for professionel vinduespudsning. Der er ikke noget som snavsede vinduer til at forværre udseendet af et hus. Har du ikke tid eller mangler du udstyret til at nå de vanskelige vinduer? Hos RM Rens tager vi arbejdet helt ned i detaljerne og sørger for at vinduerne skinner som aldrig før. Så hvis du har brug for professionel vinduespudsning så er vi et sikkert valg.

Vinduespudsning i Randers, Hadsten, Hammel og Aarhus

Vi er stationeret lige uden for Randers men tilbyder selvfølgelig også vores service i andre nærliggende områder som Hadsten, Hammel og Aarhus omegn. Har du brug for vinduespudsning andre steder i Jylland skal du dog ikke tøve med at kontakte os. Vi har kunder flere steder i Jylland og kører gerne lidt længere for at hjælpe dig med rengøring af vinduerne.

Erfaring med vinduespudsning

RM Rens har arbejdet med fliserens, facaderens, algebehandling og vinduespudsning i flere år. I de år har vi dannet os stor erfaring for faget og sætter stor prioritet på at udføre et ordentligt arbejde som kunden kan være tilfreds med. Hos os er kundernes oplevelse det vigtigste, da vi bygger vores virksomhed på tilfredse kunder. Striber på vinduerne er selvfølgelig derfor helt uacceptable for os.

Miljøvenlig vinduespudser

Ud over at være intolerante overfor striber, er vi også imod produkter der skader miljøet. Så når du bestiller vinduespudsning hos RM Rens kan vi forsikre dig om at arbejdet udføres med miljøet i tankerne. Vores vand er renset for kalk og andet indhold, og vi benytter kun miljøvenlige rengøringsmidler.

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning

Så står du og mangler professionel hjælp til vinduespudsning, er vi det sikre valg. Vi kan hjælpe dig uanset størrelsen på opgaven og vi garantere en god service. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 53 53 13 43, e-mail info@rmrens.dk eller via vores kontaktformular. Så giver vi et uforpligtende tilbud på vinduespudsning.