Vi udfører loft- og hulmurs isolering

Er du også bange for, at du fyrer for gråspurvene? Det er der rigtig mange danskere, der gør.

Bor du i et hus fra 1950-1990’erne, er der stor sandsynlighed for, at det er dårligt isoleret. Du kan dog heller ikke vide dig sikker, hvis du bor i et nyere hus. Nogle nye huse er også isoleret på en utilstrækkelig måde.

Måske har du lagt mærke til, at det trækker i dit hjem eller måske er der bare koldt hele tiden? Så I mange af disse tilfælde kan det være til stor gavn at få lavet enten en hulmurs- eller loftisolering – hvis ikke begge dele.

Hos RM Rens står vi klar til at lave et tjek og isolere din bolig. Vi har mange års erfaring i branchen og er altid meget grundige. Derudover er god kundeservice i højsædet hos os. Vi tager dig med hele vejen gennem processen, så du ikke står med nogen grimme overraskelser til sidst.

Derfor skal du have lavet loft- og hulmurs isolering

Der er rigtig mange gode grunde til at få lavet både loft- og hulmurs isolering.

Fordele ved loftisolering

Den største fordel ved at få lavet loftisolering er den store besparelse, du potentielt kan opnå på din varmeregning. Varme søger altid opad, og med et godt isoleret loft siver varmen ikke ud, men bliver i stedet inde i dit hus, hvor du har brug for den.

Hvor meget du kan spare på varmeregningen, afhænger af flere forskellige faktorer. F.eks. kommer det an på størrelsen af dit hus, hvilken opvarmningskilde du har og hvilken isolering der allerede er på loftet.

Du kan se det at få lavet loft isolering som en investering. De penge det koster dig at få lavet isoleringen, vil formentlig være tjent hjem indenfor en overskuelig række år. Herefter kan du bare glædes over besparelsen.

Fordele ved hulmursisolering

Det gælder både for loft- og hulmurs isolering, at den potentielt meget store besparelse på varmeregningen er en af de helt store fordele. En anden klar fordel ved hulmursisolering er dog også det forbedrede indeklima, du vil komme til at opleve. En god hulmurs isolering holder varmen inde og kulden ude, så der ikke så nemt opstår fugt og træk inde i huset. Det gør det langt rarere at bruge tid derhjemme.

Du gavner også miljøet, når du ikke hele tiden går og skruer op for radiatoren. Derfor er en god hulmurs isolering samtidig det grønne valg for dig, der gerne vil være med til at sikre vores jordklode og dens ressourcer.

En god hulmurs isolering forbedrer energiklassen på dit hus og varmeregnskabet. På den måde kan huset vurderes højere og både blive solgt hurtigere og for mere. Det er en god fremtidssikring både for dig selv, hvis du har drømme om en dag at flytte i noget andet, og for dine børn, hvis det bliver dem, der en dag skal sælge huset.
Loft- og hulmurs isolering giver altså plus på kontoen, både når det kommer til de faste varmeudgifter, fremtiden og miljøet.

Hvad skal man isolere med?

Hvilken type isolering, der er bedst til loft- og hulmurs isolering, afhænger af mange forskellige ting. Derfor kan man ikke give et entydigt svar på, hvilket isoleringsmateriale, der er bedst at bruge. F.eks. spiller faktorer som husets alder og konstruktion, murværkets type og stand ind.
De forskellige typer kan bl.a. være Isopearl, papiruld mineraluld – hvilket er en paraplybetegnelse, der dækker over flere forskellige undertyper. Hvert isoleringsmateriale har sine fordele og ulemper, og egner sig til forskellige ting.

Alt dette kan vi rådgive dig om, når vi skal lave loft- og hulmurs isolering hos dig. Vi har en stor viden og ekspertise og kan, i samarbejde med dig, finde frem til den løsning, der bedst tilgodeser dit hus, dine behov og dine ønsker.

Hvad koster loft- og hulmurs isolering?

Prisen på både loft- og hulmurs isolering er meget individuel. Det kommer nemlig an på f.eks. hvor meget isolering, der er i dit hjem i forvejen, størrelsen på dit hus, hvilket materiale, der skal isoleres med osv.

Vi kommer gerne ud og tager et kig på din opgave, hvor vi vurderer hvilken løsning, der er den bedste at gå med. På den måde får du også et konkret tilbud, du kan forholde dig til – selvfølgelig helt uforpligtende.

Vores priser er altid lave og konkurrencedygtige, selvom kvaliteten selvfølgelig er helt i top.

Mulighed for tilskud

Selvom en grundig isolering eller efterisolering kan spare dig en del på varmeregningen på sigt, så er det selvfølgelig en investering, du skal være klar til at gøre her og nu. Der kan dog være gode muligheder for at bringe udgiften ned via tilskud.

Når du får udført energimæssige forbedringer på dit hus, som både loft- og hulmurs isolering er, så er du berettiget til at få PSO tilskud. Det bliver beregnet ud fra kWh.

Du kan også undersøge muligheden for at søge diverse energipuljer. F.eks. er der bygningspuljen, hvor du kan søge tilskud til projekter, der sparer på energien i din bolig.

Med de mange gode muligheder for at spare penge, er det måske noget nemmere at overskue isoleringsprojektet, end du først havde regnet med. Vi står også klar til at hjælpe og rådgive dig i den økonomiske del af projektet, hvis du har brug for det.

Kontakt os allerede i dag

Er du blevet lun på idéen om et varmere hus? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os allerede i dag.

Vi tager gerne en snak om dit konkrete projekt, og kommer også med glæde ud og ser på dit hus, så vi kan give dig et konkret tilbud.

Har du nogen som helst spørgsmål, svarer vi på dem med glæde.

Hos os lægger vi vægt på fuld gennemsigtighed og fornuftige priser. Du kan altid stole på, at vi løser opgaven til den aftalte pris og den aftalte tid.

Vi har adresse i Spentrup i Østjylland, men vi kører med glæde ud til dig, der bor i omegnen eller længere væk.

Hjælp dit hus og dig selv med at holde varmen – kontakt RM Rens i dag!