Vi udfører isolering af loft og hulmursisolering

Med hulmursisolering eller isolering af loft kan du få bedre styr på varmeforbruget. Så hvis du er bange for, at du fyrer for gråspurvene? Er det nok en god idé at få tjekket hulmurene og loftet og se om der er brug for en efterisolering. Vi arbejder i Randers, Hadsten, Hammel og Aarhus omegn. Så bor du i nærheden er du mere end velkommen til at kontakte os.

Bor du i et hus fra 1950-1990’erne, er der stor sandsynlighed for, at det er dårligt isoleret. Du kan dog heller ikke vide dig sikker, hvis du bor i et nyere hus. Nogle nye huse er også isoleret på en utilstrækkelig måde.

Måske har du lagt mærke til, at det trækker i dit hjem eller måske er der bare koldt hele tiden? Så I mange af disse tilfælde kan det være til stor gavn at få lavet enten en efterisolering af hulmur eller loft – hvis ikke begge dele.

Hos RM Rens står vi klar til at lave et tjek og isolere din bolig. Vi har mange års erfaring i branchen og er altid meget grundige. Derudover er god kundeservice i højsædet hos os. Vi tager dig med hele vejen gennem processen, så du ikke står med nogle grimme overraskelser til sidst.

Fordele ved isolering af loft

Den største fordel ved at få efterisoleret loftet er den store besparelse, du potentielt kan opnå på din varmeregning. Varme søger altid opad, og med et godt isoleret loft siver varmen ikke ud, men bliver i stedet inde i dit hus, hvor du har brug for den.

Hvor meget du kan spare på varmeregningen, afhænger af flere forskellige faktorer. F.eks. kommer det an på størrelsen af dit hus, hvilken opvarmningskilde du har og hvilken isolering der allerede er på loftet.

Du kan se isolering af loft som en investering. De penge det koster dig at få lavet isoleringen, vil formentlig være tjent hjem indenfor en overskuelig række år. Herefter kan du bare glædes over besparelsen.

Fordele ved hulmursisolering

Det gælder både for loft- og hulmur, at den potentielt meget store besparelse på varmeregningen er en af de helt store fordele ved en grundig efterisolering. En anden klar fordel ved efterisolering af hulmur er dog også det forbedrede indeklima, du vil komme til at opleve. En god hulmursisolering holder varmen inde og kulden ude, så der ikke så nemt opstår fugt og træk inde i huset. Det gør det langt rarere at bruge tid derhjemme.

Du gavner også miljøet, når du ikke hele tiden går og skruer op for radiatoren. Derfor er en god efterisolering af hulmur samtidig det grønne valg for dig, der gerne vil være med til at sikre vores jordklode og dens ressourcer.

En god hulmursisolering forbedrer energiklassen på dit hus og varmeregnskabet. På den måde kan huset vurderes højere og både blive solgt hurtigere og for mere. Det er en god fremtidssikring både for dig selv, hvis du har drømme om en dag at flytte i noget andet, og for dine børn, hvis det bliver dem, der en dag skal sælge huset.
Efterisolering af loft og hulmur giver altså plus på kontoen, både når det kommer til de faste varmeudgifter, fremtiden og miljøet.

Få et tilbud på Isolering

Hvad skal man isolere med?

Hvilken type efterisolering, der er bedst til loft- og hulmursisolering, afhænger af mange forskellige ting. Derfor kan man ikke give et entydigt svar på, hvilket isoleringsmateriale, der er bedst at bruge. F.eks. spiller faktorer som husets alder og konstruktion, murværkets type og stand ind.
De forskellige typer kan bl.a. være Isopearl, papiruld mineraluld – hvilket er en paraplybetegnelse, der dækker over flere forskellige undertyper. Hvert isoleringsmateriale har sine fordele og ulemper, og egner sig til forskellige ting.

Alt dette kan vi rådgive dig om, når vi skal lave loft- og hulmursisolering hos dig. Vi har en stor viden og ekspertise og kan, i samarbejde med dig, finde frem til den løsning, der bedst tilgodeser dit hus, dine behov og dine ønsker.

Hvad koster efterisolering af loft og hulmur?

Prisen på både isolering af loft og hulmur er meget individuel. Det kommer nemlig an på f.eks. hvor meget isolering, der er i dit hjem i forvejen, størrelsen på dit hus, hvilket materiale, der skal isoleres med osv.

Vi kommer gerne ud og tager et kig på din opgave, hvor vi vurderer hvilken løsning, der er den bedste at gå med. På den måde får du også et konkret tilbud, du kan forholde dig til – selvfølgelig helt uforpligtende.

Vores priser er altid lave og konkurrencedygtige, selvom kvaliteten selvfølgelig er helt i top.

Få tilskud på isolering og efterisolering af hulmur og loft

Selvom en grundig isolering eller efterisolering kan spare dig en del på varmeregningen på sigt, så er det selvfølgelig en investering, du skal være klar til at gøre her og nu. Der kan dog være gode muligheder for at bringe udgiften ned via tilskud.

Når du får udført energimæssige forbedringer på dit hus, som efterisolering af hulmur eller loft, så er du berettiget til at få PSO tilskud. Det bliver beregnet ud fra kWh.

Du kan også undersøge muligheden for at søge diverse energipuljer. F.eks. er der bygningspuljen, hvor du kan søge tilskud til projekter, der sparer på energien i din bolig.

Med de mange gode muligheder for at spare penge, er det måske noget nemmere at overskue projektet, end du først havde regnet med. Vi står også klar til at hjælpe og rådgive dig i den økonomiske del af projektet, hvis du har brug for det.

Få et tilbud på hulmursisolering og isolering af loft

Er du blevet lun på idéen om et varmere hus? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os allerede i dag.

Vi tager gerne en snak om dit konkrete projekt, og kommer også med glæde ud og ser på dit hus, så vi kan give dig et konkret tilbud.

Har du spørgsmål, står vi altid klar med professionel rådgivning.

Hos os lægger vi vægt på fuld gennemsigtighed og fornuftige priser. Du kan altid stole på, at vi løser opgaven til den aftalte pris og den aftalte tid.

Vi kører rundt og arbejder i Randers, Hadsten, Hammel, Aarhus og andre omkringliggende områder.

Har du en opgave til os, kan du kontakte os på tlf. 53 53 13 43, e-mail info@rmrens.dk eller via vores kontaktformular.

Få et uforpligtende tilbud