Fliserens i Randers, Hadsten, Hammel og Aarhus

Har dine flise brug for en grundig omgang fliserens? Flotte fliser skaber et godt førstehåndsindtryk af dit hus eller din forretning, og hos RM Rens har vi mange års erfaring inden for rens, algebehandling og imprægnering af fliser. Vi fjerner urenheder, grimme belægninger og irriterende flisepest i Randers, Hadsten, Hammel, Aarhus og andre omkringliggende områder.

Få et tilbud på fliserensning

Rensning og imprægnering af fliser

Selv genstridige belægninger og flisepest kan vi fjerne med vores miljøvenlige og skånsomme udstyr. Først fjerner vi alle urenheder og bevoksninger med vores professionelle udstyr, som klarer både mos og flisepest på fliserne samt eventuelt græs og andet ukrudt mellem fliserne.

Derefter fjerner vores fliserensning effektivt alger og andre vækster fra fliserne, så de bliver helt som nye. Afslutningsvis anbefaler vi, at vi udfører en imprægnering af fliserne, så de forbliver pæne og i god stand i mange år.

Med imprægnering af fliser får alger, ukrudt osv. svære ved at overtage fliserne. Samtidig bliver den næste fliserensning mindre vanskelig, da alger og ukrudt ikke sidder nær så godt fast.

Spar 30% på fliserens og imprægnering af fliser

Når fliserne trænger til at blive renset, gælder det om at handle med det samme. Fliserens er nemlig meget billigere end de omkostninger, som du kan stå overfor, når fliserne først har taget varig skade. I vores prisberegner til venstre kan du se, hvad en typisk omgang fliserens vil koste dig. Ønsker du at få imprægneret dine fliser efter rensningen kan du også indhente et godt tilbud.

Få et uforpligtende tilbud på fliserens i dag

Ønsker du at høre mere om fliserens og hvad vi kan gøre for dig, er du også velkommen til at kontakte os på info@rmrens.dk eller telefon 53 53 13 43. Så giver vi et uforpligtende tilbud. Alternativt kan du også skrive til os via vores kontaktformular.

Fliserens pr. m2

kr. 35,00*

Lige nu -30% trækkes fra ovenstående pris

  • Vi bruger udstyr specialudviklet til fliserens
  • Vi foretager denne rens med almindeligt vand
  • Vi fjerner også ukrudt og mos mellem fliserne
  • Vi tilbyder en skånsom, miljøvenlig og effektiv rens, som fjerner smuds, alger og flisepest

Husk at brug service fradraget når du får renset fliser og spar ekstra!

*Minimums ordre: 3.000,-

Imprægnering pr. kvm.

kr. 30,00

Lige nu -30% trækkes fra ovenstående pris

  • Vores imprægnering er testet og udviklet gennem vores 12 års erfaring på markedet
  • Imprægneringen trænger ind i flisens overflade og mindsker fugt i overfladen. Dette mindsker angreb fra alger og lav

Husk at brug service fradraget når du får renset fliser og spar ekstra!