Fjernelse af graffiti og behandling med anti-graffiti

Graffiti kan være svært at få af, og der er ofte behov for skrappere midler end den almindelig spuler og svamp for at gøre muren ren og flot igen. RM Rens udfører effektiv fjernelse af graffiti i hele Danmark til gode priser.

Tænk langsigtet med anti-graffiti

Udover fjernelse af graffiti tilbyder vi også behandling med anti-graffiti. Det er en permanent imprægnering, hvor facaden, fliserne eller muren behandles med Nowocoat Anti-graffiti seal, som i modsætning til andre systemer kun skal påføres en gang. Hvis der efterfølgende bliver malet på muren, kan graffitien hurtigt fjernes med en helt almindelig højtryksrenser (~100 bar) og koldt vand uden brug af andre rensemidler.

Anti-graffiti kan altså være en rigtig god investering, og det er særligt populært blandt boligforeninger, hvor mange facader og mure er udsat for hærværk. Vi hjælper dog også virksomheder og privatpersoner i hele Danmark med at fjerne graffiti.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at høre mere om anti-graffiti, eller har du et murværk eller en facade, der er ramt af graffiti, så kontakt os for rådgivning og et uforpligtende tilbud. Du kan altid ringe på telefon 53 53 13 43 eller skrive til os via kontaktformularen. Vi kører gratis ud og kigger på netop din opgave, før vi sammensætter et tilbud til dig.