Fjernelse af graffiti og anti-graffiti behandling

Graffiti kan være svært at få af, og der er ofte behov for skrappere midler end den almindelig spuler og svamp for at gøre muren ren og flot igen. RM Rens udfører effektiv fjernelse af graffiti med de mest effektive metoder inden for graffitirens. Vi arbejder hovedsageligt i Randers, Hadsten, Hammel og Aarhus omegn til nogle af Danmarks bedste priser.

Er du interesseret i at gør murern mere hårdføre overfor graffiti i fremtiden, kan vi også tilbyde en anti-graffiti behandling så graffitien er lettere at fjerne næste gang.

Få et tilbud i dag

Graffitirens til enhver facade

Hos RM Rens er vi specialister med en løsning inden for graffitirens uanset hvilken facade der er tale om. Om hærværket er foretaget på glas, beton, mursten, eternit eller andet gør ingen forskel for os. Vi klare opgaven uanset hvilken hvor du skal have fjernet graffiti.

Tænk langsigtet med anti-graffiti

Anti-graffiti behandling er en permanent imprægnering, hvor facaden, fliserne eller muren behandles med Nowocoat Anti-graffiti seal, som i modsætning til andre systemer kun skal påføres en gang. Hvis der efterfølgende bliver malet på muren, kan graffitien hurtigt fjernes med en helt almindelig højtryksrenser (~100 bar) og koldt vand uden brug af andre rensemidler.

Anti-graffiti kan altså være en rigtig god investering, og det er særligt populært blandt boligforeninger, hvor mange facader og mure er udsat for hærværk. Vi hjælper dog også virksomheder og privatpersoner i Randers, Hadsten, Hammel og Aarhus omegn med graffitirens.

Hør mere om vores arbejde med graffitirens

Er du interesseret i at høre mere om anti-graffiti, eller har du et murværk eller en facade, der er ramt af graffiti, så kontakt os for rådgivning og et uforpligtende tilbud. Du kan altid ringe på telefon 53 53 13 43 eller skrive til os via mail info@rmrens.dk eller kontaktformularen. Vi kører gratis ud og kigger på netop din opgave, før vi sammensætter et tilbud til dig.