Professionel facaderens er en hurtig og effektiv måde at give din facade et friskt pust og styrke førstehåndsindtrykket af dit hus eller forretning. Hos RM Rens har vi mange års erfaring, og vi renser facader i hele landet til fornuftige priser. Så hvis du vil have en flot facade, der holder i mange år, er vi et sikkert valg.

Få tilbud på facaderens

Facaderens i hele Danmark

Vi udfører både store og små opgaver for private, erhverv og foreninger, og vi kører altid ud og ser på din facade, inden vi udarbejder et uforpligtende tilbud.

Vores facaderens udføres med varmt vand og godkendte danskproducerede produkter fra Neutralon.

Nogle gange er det nok med en algebehandling, og andre gange anbefaler vi en dybere rensning med en efterfølgende imprægnering.

Er jeres facade plaget af graffiti har vi midlerne til at fjerne malingen, og vi kan desuden behandle facaden med anti-graffiti, som gør det nemt at fjerne fremtidig hærværk. Du kan læse mere om anti-graffiti her.

Skal vi udarbejde et tilbud på facaderens?

Kontakt os via vores kontaktformular, skriv til os på info@rmrens.dk eller ring på telefon 53 53 13 43, hvis du vil høre mere om, hvad vi tilbyder inden for facaderens. Vi kører ud i hele landet og kigger på facaden, så vi kan udarbejde et unikt tilbud. Hos os kommer du aldrig til at betale for mere, end du har brug for, og så har vi desuden nogle af landets bedste priser.