Hos RM Rens tilbyder vi erhvervsrengøring i mange former. Vores arbejder med erhvervsrengøring bringer os vidt omkring og vi arbejder i store dele af Jylland. I dagligdagen arbejder vi typisk i områder nær Randers, Hadsten, Hammel og Aarhus, men kører da gerne længere for at hjælpe jeres virksomhed med en rengøring opgave.

Så står du med en bygning der har set bedre dage skal du endelig bare kontakte os. Vi tager os af taget, fliserne, facaden og meget mere.

Vi tilbyder mange ydelser inden for erhvervsrengøring

Som virksomhed arbejder vi meget med erhvervskunder men er i en forening eller en privat kunde der har brug for vores hjælp, klarer vi selvfølgelig også det. Vores ydelser indebærer følgende:

Står du og mangler professionel hjælp til nogen af ovenstående arbejdsopgaver kan du trygt overlade arbejdet til os. Vi har over 12 års erfaring med rengøring af diverse overflader.

Erhvervsrengøring i høj kvalitet

Som rengøringsfirma vægter vi kundetilfredshed højt. Det opnår vi via grundigt arbejde, god service og fantastiske priser. Bestiller du erhvervsrengøring hos os kan du stole på at arbejdet bliver veludført. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, så står du et beskidt tag fyldt med alger og mos, fliser med flisepest, alger og ukrudt eller en facade der har set bedre dage så tøv ikke med at give os et kald.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring

Du kan kontakte os på tlf. 53 53 13 43 for en snak om din opgave. Alternativt kan du også sende os en besked via e-mail info@rmrens.dk eller vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt, og giver et uforpligtende tilbud. Vi kommer gerne gratis ud og kigger på opgaven før vi giver et tilbud på arbejdet. På den måde kan vi give dig den bedste pris på arbejdet.