Effektiv algebehandling af fliser, tage og andre flader

Få flotte nye overflader med en effektiv algebehandling i høj kvalitet. RM Rens tilbyder afrensning og imprægnering af alle overflader og vores kundefokus, ærlighed og kvalitet er altid i top.

Vi har over 12 års erfaring med algebehandling af fliser, facader, tage og andre flader, hvor du kæmper med grimme algebelægninger. Med en imprægnering kan vi samtidig sørge for, at det nye udseende fastholdes længere.

Vi arbejder med algebehandling af tag, fliser og mange andre overflader i Randers, Hadsten, Hammel, Aarhus og andre omkringliggende områder.

Algebehandling af tag

Max 3 meter til tagrende
Op til 150 m2 = 1000 kr
Op til 200 m2 = 1200 kr
Derefter kun 5 kr pr. m2

Algebehandling af fliser

Op til 150 m2 = 800 kr
Op til 200 m2 = 1000 kr
Derefter kun 5 kr pr. m2

Hvorfor algebehandling af tag og fliser?

Der er flere gode grunde til at få algebehandlet taget eller fliserne. Først og fremmest er det meget kønnere når taget eller fliserne på terrassen er rene.

Praktisk set er det også en god idé at få fjernet alger, flisepest og andet fra taget, terrassen og lign. Alger, mos, flisepest osv. nedbryder langsomt de ramte overflader hvilket på længere sigt kan resultere i uoprettelige skader. Du kan altså blive nødt til at skifte tagsten, fliser eller andet ud hvis du ikke holder dine overflader ved lige.

Vores algebehandling er miljøvenlig

Der er strenge restriktioner for brug af kemikalier ved algebehandling, afrensning og imprægnering for at skåne miljøet, din have og dine overflader. Hos RM Rens efterlever vi naturligvis alle regler, og vi benytter kun de lovlige midler og metoder inden for algebehandling.

Vi benytter os af Neutalon Algemiddel hvilket er det eneste dansk-producerede produkt mod algevækst, som er godkendt.

Få et tilbud på algebehandling

Vi bekæmper oftest alger med en varmtvandsbehandling, der er skånsom mod både overfladerne og miljøet. på den måde forlænges levetiden på det område vi behandler uden, du behøver at bekymre dig om skadelig kemikalier i blomsterbedet.

Få udarbejdet et uforpligtende tilbud på algebehandling

Er dit tag, din terrasse eller andet hårdt ramt af mos, alger, flisepest eller andet? Så kontakt os i dag og få rettet op på problemet før det bliver værre. Vi har nogle af Danmarks bedste priser og arbejder som sagt i Randers, Hadsten, Hammel og Aarhus omegn. Så har du brug for professionel hjælp står vi klar med effektive rengøring produkter og 12 års erfaring der sikre dig et veludført resultat.

Kontakt os på tlf. 53 53 13 43, e-mail info@rmrens.dk eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan med et uforpligtende tilbud på opgaven.

algemiddel